Leave Your Message
010203040506070809

konsumén urangWilujeng sumping di cooperate kalawan kami

17fd5
19r56
219cc
221o2
243 jsb
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
17fd5
19r56
219cc
221o2
243 jsb
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
mitra koperasi6
mitra koperasi7
mitra koperasi8
mitra koperasi9
mitra koperasi10
mitra koperasi11
mitra koperasi12
mitra koperasi13
mitra koperasi14
mitra koperasi15
1r44
2 bwr
3k8z
4qo4
6oo8
8 jmm
97jz
10rk0
13cz8
14 henteu
16mtr
17fd5
19r56
219cc
221o2
243 jsb
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
17fd5
19r56
219cc
221o2
243 jsb
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
8f7e4d1b-45e1-4ace-b0b1-025d7f9e9da1v9g
695c615f-6e93-47cb-88ff-da7611c00fdc51x
16131078-3c9d-4b97-bb17-7e0d33194dcbmy1
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk

tentang KamiAhli Casting Stainless Steel

  • Centrifugal Casting
  • Pasir Casting
  • Nyitak 3D
Weizhen Hi-Tech, foundry stainless steel premiere ti Cina, nangtung salaku pilihan unanimous diantara pamaén global ngarah sakuliah separation, rékayasa prosés, penanganan cairan, sarta industri énergi. Kaahlian urang dina manufaktur badag, castings stainless steel kompléks geus earned kami leuwih 60% tina pangsa pasar dunya dina bagean mangkok centrifuge decanter, sarta kami terus dilegakeun jangkauan kami dina nyadiakeun komponén penting pikeun sistem pompa & klep, bubur & mesin kertas, kitu ogé desalinasi cai laut, laut, jeung industri lepas pantai. Emphasizing kelestarian sarta stewardship lingkungan, Weizhen komitmen ka prakték inovatif anu minuhan standar industri pangluhurna.
diajar deui

JARINGAN PRODUK UTAMA KAMI

Weizhen nawarkeun rupa-rupa casting centrifugal jeung keusik casting komponén stainless steel jeung bagian jeung komposisi kimiawi ngaropéa jeung desain. Insinyur kacida profésional kami sok siap mantuan konsumén pikeun meunangkeun katuhu produk casting stainless steel, naha éta jadi decanter mangkuk, separator drum, impeller, rotor, atawa pompa volute, awak klep atawa casing stainless steel.

APLIKASI

Bagian & komponén tuang stainless steel penting pikeun seueur mesin industri anu nungtut sareng alat. Bagian ieu loba dipaké dina industri mesin separation, pompa & klep, bubur & kertas mesin, alat-alat énergi, laut & alat lepas pantai.

solusi

Weizhen boga pangalaman éksténsif jeung industri profound knon-kumaha dina industri casting stainless steel. Bagian casting stainless steel kompléks bisa dijieun kalawan casting centrifugal, casting keusik atawa digabungkeun jeung percetakan keusik 3D pikeun ngahontal kinerja pangalusna dipikahoyong. Weizhen nyadiakeun solusi tailored kalawan in-house smelting, casting, perlakuan panas, machining jeung kamampuhan nguji, sadayana geared arah nulungan konsumén pikeun ngaoptimalkeun kinerja equipments maranéhanana.
Gambar SOLUSI bagian 6yy

Peleburan & Pemurnian

+
Pilihan bahan ngaropéa sareng tungku peleburan frekuensi panengah internal sareng tungku pemurnian AOD.

Centrifugal Casting

+
Pamingpin industri dina casting centrifugal stainless steel dina diaméter badag kalayan pangalaman éksténsif jeung industri apal-kumaha.

Pasir Casting

+
Ahli dina casting keusik ukuran badag bagian stainless steel nepi ka 15000kg per casting.

Mesin CNC

+
Pinuh set-up kamampuhan machining CNC nu handles motong, pangeboran, boring, panggilingan, péngkolan, grinding, polishing jsb.

Kustomisasi Bahan

+
Kamampuh peleburan & pemurnian di bumi ngamungkinkeun Weizhen nyayogikeun pilihan bahan anu cocog.

R & d jeung inspeksi kualitas Weizhen damel caket sareng produsén mesin sareng alat anu terkemuka di dunya. Tim insinyur Weizhen ngarti kinerja produk stabil sarta alus teuing mangrupakeun konci pikeun kasuksésan konsumén urang. Weizhen ngagunakeun téknologi panganyarna sareng sistem manajemen kualitas pikeun mastikeun produk urang tiasa dipercaya sareng nyumponan standar anu paling luhur.

01

Tim ahli

Tim profésional kalayan 5 ahli industri konsultan & 40 + insinyur full-waktu.
02

Drafter Standar Industri

Draft utama Standar Industri Nasional pikeun Decanter Centrifuge Bowl.
03

Téhnologi & Inovasi

panyadia solusi ngaropéa. Kamampuhan inovasi anu kuat sareng 30+ Patén.
new_rd_img2axl
04

Sistem Manajemén Kualitas

Certified pinuh ku sistem manajemen ISO9001, ISO14001, ISO19600, OHSAS18001.
05

Kontrol Kualitas Prosés Pinuh

Inspeksi kualitas online lengkep sareng sistem kontrol tina bahan dugi ka produk ahir.
06

Uji NDT

Sadaya produk casting diuji pinuh sateuacan kiriman, kalebet sipat kimia & fisik, PT, RT, UT, jsb.

News sarta Émbaran

tampilan warta

taros Kami

KEUNGGULAN

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pananya Ayeuna