Leave Your Message
010203040506070809

klientët tanëMirë se vini të bashkëpunoni me ne

17fd5
19r56
219cc
221o2
243ev
partner kooperativ1
partner kooperativ2
partner kooperativ3
partner kooperativ4
partner kooperativ5
17fd5
19r56
219cc
221o2
243ev
partner kooperativ1
partner kooperativ2
partner kooperativ3
partner kooperativ4
partner kooperativ5
partner kooperativ6
partner kooperativ7
partner bashkëpunues8
partner kooperativ9
partner kooperativ10
partner kooperativ11
partner kooperativ12
partner kooperativ13
partner kooperativ14
partner kooperativ15
1r44
2 bwr
3k8z
4qo4
6oo8
8jmm
97jz
10rk0
13cz8
14 jo
16 mtr
17fd5
19r56
219cc
221o2
243ev
partner kooperativ1
partner kooperativ2
partner kooperativ3
partner kooperativ4
partner kooperativ5
17fd5
19r56
219cc
221o2
243ev
partner kooperativ1
partner kooperativ2
partner kooperativ3
partner kooperativ4
partner kooperativ5
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
8f7e4d1b-45e1-4ace-b0b1-025d7f9e9da1v9g
695c615f-6e93-47cb-88ff-da7611c00fdc51x
16131078-3c9d-4b97-bb17-7e0d33194dcbmy1
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk

rreth neshEksperti i derdhjes së çelikut inox

  • Derdhje centrifugale
  • Derdhja e rërës
  • Printim 3D
Weizhen Hi-Tech, një shkritore kryesore e çelikut inox nga Kina, qëndron si zgjedhja unanime midis aktorëve kryesorë globalë në industritë e ndarjes, inxhinierisë së proceseve, trajtimit të lëngjeve dhe energjisë. Ekspertiza jonë në prodhimin e derdhjeve të mëdha, komplekse prej çeliku të pandryshkshëm na ka fituar mbi 60% të pjesës së tregut botëror në segmentin e tasave të centrifugës së dekanterit dhe ne vazhdojmë të zgjerojmë shtrirjen tonë në ofrimin e komponentëve thelbësorë për sistemet e pompave dhe valvulave, makineritë e tulit dhe letrës. si dhe industritë e shkripëzimit të ujit të detit, detare dhe në det të hapur. Duke theksuar qëndrueshmërinë dhe kujdesin mjedisor, Weizhen është e përkushtuar ndaj praktikave inovative që plotësojnë standardet më të larta të industrisë.
Mëso më shumë

LINJA KRYESORE TONA E PRODUKTIT

Weizhen ofron një gamë të gjerë të komponentëve dhe pjesëve prej çeliku inoks të derdhjes centrifugale dhe derdhjes me rërë me përbërje dhe dizajn kimik të personalizuar. Inxhinierët tanë shumë profesionistë janë gjithmonë të gatshëm të ndihmojnë klientët që të marrin produktet e duhura të derdhjes prej çeliku inoks, qofshin ato tas dekantues, kazan ndarës, shtytës, rotor ose volut të pompës, trup valvulash ose mbështjellës çeliku inox.

APLIKACION

Pjesët dhe komponentët e derdhjes prej çeliku inox janë kritike për shumë makineri dhe pajisje industriale kërkuese. Këto pjesë përdoren gjerësisht në industrinë e makinave të ndarjes, pompave dhe valvulave, makinerisë së pulpës dhe letrës, pajisjeve të energjisë, pajisjeve detare dhe detit.

zgjidhje

Weizhen ka përvojë të gjerë dhe njohuri të thella të industrisë në industrinë e derdhjes së çelikut inox. Pjesët komplekse të derdhjes prej çeliku inox mund të prodhohen me derdhje centrifugale, derdhje rëre ose të kombinohen me printim 3D me rërë për të arritur performancën më të mirë të dëshiruar. Weizhen ofron zgjidhje të përshtatura me aftësi të shkrirjes, derdhjes, trajtimit termik, përpunimit dhe testimit të brendshëm, të gjitha të orientuara drejt ndihmës së klientëve për të optimizuar performancën e pajisjeve të tyre.
Fotografitë e seksionit ZGJIDHJE 6vje

Shkrirja dhe Rafinimi

+
Opsione materiale të personalizuara me furrat e shkrirjes me frekuencë të ndërmjetme dhe furrën e rafinimit AOD.

Derdhje centrifugale

+
Lider në industrinë e derdhjes centrifugale prej çeliku të pandryshkshëm në diametra të mëdhenj me përvojë të gjerë dhe njohuri industriale.

Derdhja e rërës

+
Ekspert në derdhjen me rërë të pjesëve inox me përmasa të mëdha deri në 15000 kg për derdhje.

Përpunimi me CNC

+
Kapacitete të përpunimit CNC të konfiguruara plotësisht që trajtojnë prerjen, shpimin, mërzitjen, bluarjen, tornimin, bluarjen, lustrimin etj.

Përshtatja e materialit

+
Aftësitë e shkrirjes dhe rafinimit në shtëpi mundësojnë që Weizhen të sigurojë opsione të gjera materiale të përshtatura.

Kërkim dhe zhvillim dhe inspektim i cilësisë Weizhen punon ngushtë me prodhuesit kryesorë në botë të makinerive dhe pajisjeve. Ekipi i inxhinierëve Weizhen kupton se performanca e qëndrueshme dhe e shkëlqyer e produktit është çelësi i suksesit të klientëve tanë. Weizhen përdor teknologjinë më të fundit dhe sistemin e menaxhimit të cilësisë për të siguruar që produktet tona të jenë të besueshme dhe të përmbushin standardet më të larta.

01

Ekipi i ekspertëve

Ekipi profesional me 5 ekspertë të industrisë konsulente dhe 40 + inxhinierë me kohë të plotë.
02

Hartuesi i Standardeve të Industrisë

Hartuesi kryesor i Standardeve Kombëtare të Industrisë për Kupat e Centrifugës me Dekanter.
03

Teknologji & Inovacion

Ofruesi i zgjidhjeve të personalizuara. Aftësi të forta inovacioni me 30+ Patenta.
new_rd_img2axl
04

Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë

Plotësisht i certifikuar me sistemin e menaxhimit ISO9001, ISO14001, ISO19600, OHSAS18001.
05

Kontroll i plotë i cilësisë së procesit

Sistemi i plotë i inspektimit dhe kontrollit të cilësisë në internet nga materialet deri te produktet përfundimtare.
06

Testimi NDT

Të gjitha produktet e derdhjes janë testuar plotësisht përpara dërgesës, duke përfshirë vetitë kimike dhe fizike, PT, RT, UT, etj.

Lajme dhe Informacion

Shfaqja e lajmeve

na kontaktoni

QËNDRONI NE KONTAKT

Për pyetje rreth produkteve tona ose listës së çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

Hetim Tani