Leave Your Message
010203040506070809

pelanggan kitaSugeng rawuh kanggo kerjo bareng karo kita

17fd5
19r56
219cc
221o2
243v
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
17fd5
19r56
219cc
221o2
243v
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
mitra koperasi6
mitra koperasi7
mitra koperasi8
mitra koperasi9
mitra koperasi 10
mitra koperasi11
mitra koperasi12
mitra koperasi13
mitra koperasi14
mitra koperasi15
1r44
2 bwr
3 k8z
4qo4
6o8
8 jm
97jz
10rk0
13cz8
14 ora
16mtr
17fd5
19r56
219cc
221o2
243v
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
17fd5
19r56
219cc
221o2
243v
mitra koperasi1
mitra koperasi2
mitra koperasi3
mitra koperasi4
mitra koperasi5
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
8f7e4d1b-45e1-4ace-b0b1-025d7f9e9da1v9g
695c615f-6e93-47cb-88ff-da7611c00fdc51x
16131078-3c9d-4b97-bb17-7e0d33194dcbmy1
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk
ad778e34-3844-45f7-a7a4-d0c65035f9ednkq
654b2418jk

babagan awake dheweAhli Casting Stainless Steel

  • Casting Sentrifugal
  • Pengecoran Pasir
  • Printing 3D
Weizhen Hi-Tech, pengecoran baja tahan karat utama saka China, dadi pilihan sing mupakat ing antarane pemain global sing unggul ing pamisahan, teknik proses, penanganan cairan, lan industri energi. Keahlian kita ing manufaktur casting stainless steel gedhe lan kompleks wis entuk luwih saka 60% pangsa pasar donya ing bagean mangkuk centrifuge decanter, lan kita terus nggedhekake jangkauan kanggo nyedhiyakake komponen penting kanggo sistem pompa & katup, mesin pulp & kertas, uga industri desalinasi banyu laut, laut, lan lepas pantai. Nekanake kelestarian lan kelestarian lingkungan, Weizhen setya karo praktik inovatif sing cocog karo standar industri sing paling dhuwur.
sinau liyane

LINE PRODUK UTAMA KAMI

Weizhen nawakake macem-macem casting centrifugal lan wedhi casting komponen stainless steel lan bagean karo komposisi kimia selaras lan desain. engineers Highly profesional kita tansah siyap kanggo pelanggan kanggo njaluk produk casting stainless steel tengen, apa iku mangkuk decanter, separator drum, impeller, rotor, utawa pump volute, awak tutup utawa casing stainless steel.

APLIKASI

Komponen & komponen casting stainless steel kritis kanggo mesin lan peralatan industri sing nuntut. Bagean kasebut akeh digunakake ing industri mesin pemisahan, pompa & tutup, mesin pulp & kertas, peralatan energi, peralatan laut & lepas pantai.

solusi

Weizhen wis pengalaman ekstensif lan industri penting knon-carane ing industri casting stainless steel. bagean casting stainless steel Komplek bisa diprodhuksi karo casting centrifugal, wedhi casting utawa digabungake karo printing wedhi 3D kanggo entuk kinerja paling dikarepake. Weizhen nyedhiyakake solusi sing cocog karo kemampuan peleburan, casting, perawatan panas, mesin lan tes ing omah, kabeh ditujokake kanggo mbantu para pelanggan ngoptimalake kinerja peralatan.
Gambar saka SOLUTION bagean 6yy

Peleburan & Pemurnian

+
Opsi materi sing disesuaikan karo tungku peleburan frekuensi Menengah ing omah lan tungku penyulingan AOD.

Casting Sentrifugal

+
Pimpinan industri ing casting centrifugal stainless steel ing diameteripun gedhe karo pengalaman ekstensif lan industri ngerti-carane.

Pengecoran Pasir

+
Expert ing wedhi casting saka ukuran gedhe stainless steel bagean nganti 15000kg saben casting.

Mesin CNC

+
Kapabilitas mesin CNC kanthi lengkap sing nangani pemotongan, pengeboran, mboseni, panggilingan, ngowahi, grinding, polishing etc.

Kustomisasi Material

+
Kapabilitas peleburan & panyulingan ing omah ngaktifake Weizhen nyedhiyakake pilihan materi sing disesuaikan.

R&D lan pengawasan kualitas Weizhen makarya kanthi rapet karo produsen mesin lan peralatan sing misuwur ing donya. Tim insinyur Weizhen ngerti kinerja produk sing stabil lan apik minangka kunci sukses para pelanggan. Weizhen nggunakake teknologi paling anyar lan sistem manajemen kualitas kanggo mesthekake produk kita dipercaya lan ketemu standar paling dhuwur.

01

Tim ahli

Tim profesional kanthi 5 ahli industri konsultasi & 40 + insinyur full-time.
02

Drafter Standar Industri

Perancang utama Standar Industri Nasional kanggo Bowl Centrifuge Decanter.
03

Teknologi & Inovasi

Penyedhiya solusi sing disesuaikan. Kapabilitas inovasi sing kuat kanthi 30+ Paten.
new_rd_img2axl
04

Sistem Manajemen Mutu

Sertifikasi lengkap karo sistem manajemen ISO9001, ISO14001, ISO19600, OHSAS18001.
05

Kontrol Kualitas Proses Lengkap

Sistem inspeksi lan kontrol kualitas online lengkap saka bahan nganti produk pungkasan.
06

Pengujian NDT

Kabeh produk casting diuji kanthi lengkap sadurunge dikirim, kalebu sifat kimia & fisik, PT, RT, UT, lsp.

Kabar lan Informasi

Tampilan warta

hubungi kita

TETEP

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

Enquiry Saiki